Vertegenwoordiging / Kieslijst

Door te stemmen op Lokale Partijen Gelderland wordt u vertegenwoordigd door mensen die al decennialang tot in de haarvaten van de lokale samenleving verweven zijn. Mensen die middenin de samenleving staan en precies weten wat er zich daar afspeelt.

Bijvoorbeeld binnen het gezin, op scholen, onder jongeren, senioren, ondernemers en het verenigingsleven. Kortom, mensen die als geen ander (snel) weten welke dingen er tot in detail lokaal en regionaal spelen en wat het leven daar inhoudt. Want zoals u weet zijn het juist soms de hele kleine dingen die lokaal grote verschillen kunnen maken.

Deze belangrijke lokale voeling vinden wij onvoldoende tot uiting komen binnen de gevestigde orde van de Provinciale Staten. Het is allemaal wat ‘veraf’ en ‘afstandelijk’ en dat terwijl de Provincie veelvuldig (vanuit ‘landelijke’ partijprogramma’s) beslissingen neemt met lokale impact!

Lokale partijen, die u zelf kent vanuit de gemeente, vinden het daarom noodzakelijk om zich binnen het platform van LPG te verenigen en daarmee nu (ook) gezamenlijk de opmars richting provincie te maken. Het is nodig om lokale geluiden, die veelal heel specifiek per gebied zijn, door te laten klinken.

Onderstaande mensen stellen zich voor u kandidaat;

1. Ronald van Meygaarden
2. Eva van Raaij
3. Antoon Huigens
4. Jan de Grauw
5. André Bulten
6. Stan Nijenhuis
7. Lea Manders
8. Noah Hajji
9. Lara Minnaard
10. Petra Bakker
11. Bert Holleman
12. Magda Rook
13. Anita Klein Gansei
14. Ed Goossens
15. Edwin Buil
16. Ron van Pieterson
17. Milica Marinkov
18. Joost du Croix
19. Reginald Diepenhorst
20. Sent  Wierda
21. Bart Jan Krouwel
22. Robert t Hoen
23. Hilde Latour
24. Mariëlle Cornielje

 

 

Wilt u graag iets aan de orde stellen bij één van de kandidaten, of een vraag stellen?
Stuur dan s.v.p. een mail naar: info@lokalepartijengelderland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.